diumenge, 31 de maig del 2015

GELAT DE AMETLLA

Ingredients:

1 l de llet
250 g d’ametlles crues escaldades i pelades
500 g de sucre
1 pell de llimona
½ canó de canyella

Preparació:


1. Bulliu la llet amb la pell de llimona i la canyella

2. Traieu-les i colau-ho.

3. Deixau refredar

4. Bateu les ametlles amb una batedora elèctrica, mirant que no faci oli

5. Barrejau-lo tot fins que quedi una massa cremosa i passar-la per un colador

6. Gelar


https://lh5.googleusercontent.com/hEsjGegW9kjBYCtt9_ef9S12y7HaGssGXLjx74voZLxHTM_UVl9YuxFgbawpKWZgCXTqI1If4L5zHuiqLV1vfWWeDqC3aI_L36ZLFUf3Kt4HUta0DKa5QTG6Btpcwj1rgw

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada